Mutsjes

Hier vind je de mutsjes van Lookhatme. De mutsjes zijn gemaakt van zachte stoffen waardoor ze prettig aanvoelen op de huid. De meest gebruikte stoffen zijn:

Cotton Comfort®, het eigen katoenweefsel van Lookhatme wat zorgt voor het zachte, prettige gevoel van katoen maar toch snel vocht afvoert.

Thermo°Cool™ (handelsmerk van Lycra Company), een zacht, warmteregulerend en sneldrogend weefsel.

Onze mutsjes zijn voor iedere vrouw geschikt. Bij het ontwerpen van de mutsjes is vooral gedacht aan vrouwen die vanwege haarverlies, bijvoorbeeld door chemotherapie of alopecia, een mutsje nodig hebben. Door het gebruik van zachte materialen, ademende stoffen en zo min mogelijk naden zijn de mutsjes van Lookhatme aangenaam om te dragen.
Filter
Tip!
Iris Fantaisie IF1614 Red
Iris Fantaisie IF1614 Red  Iris model met een rode stof met een patroon. Aangenaam om te dragen.Wassen op 30 graden.

€ 45,00*
Tip!
Iris Fantaisie IF1615 Aqua
Iris Fantaisie Aqua IF1615  Iris model met een aqua blauwe kleur stof met een patroon.Wassen op 30 graden.

€ 45,00*
Iris IR1011 Ocean
Iris IR1011 Ocean  | Passend voor een hoofdomtrek van 50 - 56 cm | Machinewas op 30°C

€ 45,00*
Iris IR628 Brown
Ben je op zoek naar een comfortabele muts of beanie die je hoofd oel houdt op de warmere dagen? Maar dat ook supercomfortabel te dragen is tijdens de rest van het jaar? Dan is deze hoed waarschijnlijk iets voor jou. Hier is ons comfortabele mutsje Iris IR628 Brown. Het is gemaakt van Thermo°Cool™-stof. Deze stof reguleert warmte en vochtigheid en maakt de muts koel op warme zomerdagen en comfortabel voor de rest van het jaar. Dit mutsje is speciaal ontworpen als chemo mutsjes of alopecia hoofdbedekking. Bij chemo mutsjes is het belangrijk dat het mutsje zacht is voor de huid en weinig naden heeft die de huid kunnen irriteren. De naden van de Iris chemomuts zijn zoveel mogelijk weggestopt - of daar geplaatst zodat je de naden nauwelijks of niet voelt. Wist je dat Thermo°Cool™-stof ook bestand is tegen chloorwater? Zo kun je ook tijdens het zwemmen je muts dragen. Het mutsjes Iris is vederlicht en draagt ​​bij aan het draagcomfort, ook bij gebruik in het water. Voor sommige mensen die in het ziekenhuis een hoed moeten dragen, is ons mutsje Iris ook een uitkomst. Het mutsje is wasbaar tot 120 graden Celsius en kan daarom worden gesteriliseerd. Natuurlijk kan de muts bij temperaturen boven de 40 graden wat verkleuren en uiteindelijk vervormen, maar door de elasticiteit van de stof is hij toch nog goed te dragen. Iris chemomutsjes zijn te combineren met allerlei kledingstijlen, van basic tot chic. Om je mutsje te stylen, kun je er zelf wat vouwen in maken met je vingers. Samengevat; Deze Iris muts is een ideale muts door zijn veelzijdigheid en comfortabele stof.

€ 45,00*
Iris IR630 Blue
Iris IR630 Blue | Passend voor een hoofdomtrek van 50 - 56 cm | Machinewas op 30°C

€ 45,00*
Iris IR632 Taupe
Iris IR632 Taupe | Passend voor een hoofdomtrek van 50 - 56 cm | Machinewas op 30°C

€ 45,00*
Iris IR635 Plum
Ben je op zoek naar een comfortabele muts of beanie die je hoofd oel houdt op de warmere dagen? Maar dat ook supercomfortabel te dragen is tijdens de rest van het jaar? Dan is deze hoed waarschijnlijk iets voor jou. Hier is ons comfortabele mutsje Iris IR635 Plum. Het is gemaakt van Thermo°Cool™-stof. Deze stof reguleert warmte en vochtigheid en maakt de muts koel op warme zomerdagen en comfortabel voor de rest van het jaar. Dit mutsje is speciaal ontworpen als chemo mutsjes of alopecia hoofdbedekking. Bij chemo mutsjes is het belangrijk dat het mutsje zacht is voor de huid en weinig naden heeft die de huid kunnen irriteren. De naden van de Iris chemomuts zijn zoveel mogelijk weggestopt - of daar geplaatst zodat je de naden nauwelijks of niet voelt. Wist je dat Thermo°Cool™-stof ook bestand is tegen chloorwater? Zo kun je ook tijdens het zwemmen je muts dragen. Het mutsjes Iris is vederlicht en draagt ​​bij aan het draagcomfort, ook bij gebruik in het water. Voor sommige mensen die in het ziekenhuis een hoed moeten dragen, is ons mutsje Iris ook een uitkomst. Het mutsje is wasbaar tot 120 graden Celsius en kan daarom worden gesteriliseerd. Natuurlijk kan de muts bij temperaturen boven de 40 graden wat verkleuren en uiteindelijk vervormen, maar door de elasticiteit van de stof is hij toch nog goed te dragen. Iris chemomutsjes zijn te combineren met allerlei kledingstijlen, van basic tot chic. Om je mutsje te stylen, kun je er zelf wat vouwen in maken met je vingers. Samengevat; Deze Iris muts is een ideale muts door zijn veelzijdigheid en comfortabele stof.

€ 45,00*
Iris IR936 Lila
Ben je op zoek naar een comfortabele muts of beanie die je hoofd oel houdt op de warmere dagen? Maar dat ook supercomfortabel te dragen is tijdens de rest van het jaar? Dan is deze hoed waarschijnlijk iets voor jou. Hier is ons comfortabele mutsje Iris IR936 Lila. Het is gemaakt van Thermo°Cool™-stof. Deze stof reguleert warmte en vochtigheid en maakt de muts koel op warme zomerdagen en comfortabel voor de rest van het jaar. Dit mutsje is speciaal ontworpen als chemo mutsjes of alopecia hoofdbedekking. Bij chemo mutsjes is het belangrijk dat het mutsje zacht is voor de huid en weinig naden heeft die de huid kunnen irriteren. De naden van de Iris chemomuts zijn zoveel mogelijk weggestopt - of daar geplaatst zodat je de naden nauwelijks of niet voelt. Wist je dat Thermo°Cool™-stof ook bestand is tegen chloorwater? Zo kun je ook tijdens het zwemmen je muts dragen. Het mutsjes Iris is vederlicht en draagt ​​bij aan het draagcomfort, ook bij gebruik in het water. Voor sommige mensen die in het ziekenhuis een hoed moeten dragen, is ons mutsje Iris ook een uitkomst. Het mutsje is wasbaar tot 120 graden Celsius en kan daarom worden gesteriliseerd. Natuurlijk kan de muts bij temperaturen boven de 40 graden wat verkleuren en uiteindelijk vervormen, maar door de elasticiteit van de stof is hij toch nog goed te dragen. Iris chemomutsjes zijn te combineren met allerlei kledingstijlen, van basic tot chic. Om je mutsje te stylen, kun je er zelf wat vouwen in maken met je vingers. Samengevat; Deze Iris muts is een ideale muts door zijn veelzijdigheid en comfortabele stof.

€ 45,00*
Lee L370 Thermo°Cool™ Purple
Lee L370 Thermo°Cool™ Purple

€ 24,00*
Lee L407 Cotton Comfort® Purple
Lee L407 Cotton Comfort® Purple

€ 24,00*
Lee L437 Thermo°Cool™ Bordeaux
Lee L437 Thermo°Cool™ Bordeaux

€ 24,00*
Lee L438 Thermo°Cool™ Brown
Lee L438 Thermo°Cool™ Brown

€ 24,00*
Lee L439 Thermo°Cool™ Fuchsia
Lee L439 Thermo°Cool™ Fuchsia

€ 24,00*
Lee L441 Thermo°Cool™ Taupe
Lee L441 Thermo°Cool™ Taupe

€ 24,00*
Lee L444 Thermo°Cool™ Plum
Lee L444 Thermo°Cool™ Plum

€ 24,00*
Lee L475 Cotton Comfort® Taupe
Lee L475 Cotton Comfort® Taupe

€ 24,00*
Lee L488 Cotton Comfort® White
Lee L488 Cotton Comfort® White

€ 24,00*
Lee L78 Cotton Comfort® Black
Lee L78 Cotton Comfort® BlackCotton Comfort® is ons eigen katoen blend en is een zachte en comfortabele elastische jersey met Oeko-Tex® keurmerk. Dit mutsje Lee is naast slaapmutsje ook te gebruiken als basis mutsje, bijvoorbeeld als mutsje onder een hoed of sjaal. Let op! De modellen mutsjes LEE zijn geschikt voor de kleinere hoofdmaten van 50 cm tot ca. 54 cm Het slaapmutsje LEE wordt gemaakt in ons Nederlandse naaiatelier. Het mutsje kan in de wasmachine gewassen worden op 30°C graden

€ 24,00*
Lee L79 Cotton Comfort® Grey
Lee L79 Cotton Comfort® Grey

€ 24,00*
Lee L82 Cotton Comfort® Brown
Lee L82 Cotton Comfort® Brown

€ 24,00*
Lee L83 Cotton Comfort® Beige
Lee L83 Cotton Comfort® Beige

€ 24,00*
Lee L86 Cotton Comfort® Petrol
Lee L86 Cotton Comfort® Petrol

€ 24,00*
Lee L87 Cotton Comfort® Brique
Lee L87 Cotton Comfort® Brique

€ 24,00*
Lee Reverse LR1630 Blue-Grey
Lee Reverse LR1630 Blue-Grey | Cotton & Thermo°Cool™

€ 32,00*