Najaar en winter specials

Een selectie van de producten die wij ontworpen hebben om tijdens de koudere dagen van het jaar te dragen.
Filter
Diane DE1407 Acryl Paars
Dit is de pet Diane in een paarse melee Acryl stof aan de buitenzijde. Door de laag vallende achterkant en ruime stof biedt de pet een goede bedekking van je haarlijn en valt de pet tot laag in de nek en over je oren. De pet is gemaakt van katoen aan de binnenzijde en is daardoor heel prettig om te dragen. De buitenzijde is van acryl stof gemaakt. Deze Diane is beter geschikt om gedragen te worden op de koudere dagen.

€ 57,00*
Diane DE866 Acryl Donker Bruin
Dit is de pet Diane van Lookhatme. Door de laag vallende achterkant en ruime stof biedt de pet een goede bedekking van je haarlijn en valt de pet tot laag in de nek en over je oren. Geschikt voor de koudere dagen in het jaar.

€ 57,00*
Eva EV1280
Dit is de baret Eva. Een wollen baret gevoerd met een binnenmutsje gemaakt van Thermo°Cool™. Comfortabel om te dragen en met een leuke uitstraling.

€ 50,00*
Sasha K212 Purple (Acryl)
Bescherm jezelf tegen de kou met dit leuke chemo mutsje Sasha van Lookhatme, ideaal voor wandelingen bij kouder weer of de koelere dagen. Gemaakt van acryl, nylon en polyester, perfect voor de frisse lucht van de herfst, winter of een koele lenteavond. De mix van kleuren geeft je een trendy look en zorgt daarnaast toch ook voor vrouwelijke uitstraling. Standaard maat, geschikt voor de koudere maanden van het jaar.

€ 45,00*
Zoe Orange Red
Ook voor de koudere dagen in het jaar heeft Lookhatme hoofdbedekkingen ontworpen. Zoals dit mutsje Zoë Orange Red. De Zoë is voorzien van een voering gemaakt van Thermo°Cool™ en een warme buitenzijde van voornamelijke wol. Hierdoor is het heerlijk warm op koudere dagen maar door de Thermo°Cool™ is er ook vocht- en warmteregulering. Door de combinatie van materialen en de eigenschappen van de stof van de voering is deze Zoë Orange Red een aangenaam mutsje om te dragen. Geschikt voor een hoofdomtrek van 50 cm tot 58 cm.Het mutsje kan gedragen worden als chemo muts en Alopecia muts. Daarnaast is het ook een heerlijke muts voor de koudere dagen als het niet nodig hebt voor de eerder genoemde redenen. Kortom een echte aanwinst voor bijna iedere vrouw. Een stijlvol hoedje met een vrouwelijke elegantie waardoor je er stralend uitziet!

€ 50,00*
Zoe Red Orange
Ook voor de koudere dagen in het jaar heeft Lookhatme hoofdbedekkingen ontworpen. Zoals dit mutsje Zoë Red Orange. De Zoë is voorzien van een voering gemaakt van Thermo°Cool™ en een warme buitenzijde van voornamelijke wol. Hierdoor is het heerlijk warm op koudere dagen maar door de Thermo°Cool™ is er ook vocht- en warmteregulering. Door de combinatie van materialen en de eigenschappen van de stof van de voering is deze Zoë Red Orange een aangenaam mutsje om te dragen. Geschikt voor een hoofdomtrek van 50 cm tot 58 cm.Het mutsje kan gedragen worden als chemo muts en Alopecia muts. Daarnaast is het ook een heerlijke muts voor de koudere dagen als het niet nodig hebt voor de eerder genoemde redenen. Kortom een echte aanwinst voor bijna iedere vrouw. Een stijlvol hoedje met een vrouwelijke elegantie waardoor je er stralend uitziet!

€ 50,00*
Zoe Z978
Ook voor de koudere dagen in het jaar heeft Lookhatme hoofdbedekkingen ontworpen. Zoals dit mutsje Zoë Z978.De Zoë Z978 is voorzien van een voering gemaakt van Thermo°Cool™ en een warme buitenzijde van voornamelijke wol. Hierdoor is het heerlijk warm op koudere dagen maar door de Thermo°Cool™ is er ook vocht- en warmteregulering. Door de combinatie van materialen en de eigenschappen van de stof van de voering is deze Zoë een aangenaam mutsje om te dragen. Geschikt voor een hoofdomtrek van 50 cm tot 58 cm.Het mutsje kan gedragen worden als chemo muts en Alopecia muts. Daarnaast is het ook een heerlijke muts voor de koudere dagen als het niet nodig hebt voor de eerder genoemde redenen. Kortom een echte aanwinst voor bijna iedere vrouw. Een stijlvol hoedje met een vrouwelijke elegantie waardoor je er stralend uitziet!

€ 50,00*