Diane

De Diane petten van Lookhatme zijn echt een aanrader als je op zoek bent naar een petje met een klep.

 Een sportieve maar toch ook verzorgde uitstraling. 

Gemaakt onze eigen Cotton Comfort® waardoor het aangenaam aanvoelt en toch ook ademt en vocht afvoert.
Filter
Diane DE1296 Brown
Dit is de pet Diane van Lookhatme.Door de laag vallende achterkant en ruime stof biedt de pet een goede bedekking van je haarlijn en valt de pet tot laag in de nek en over je oren. Geschikt om het hele jaar te dragen. De pet is gemaakt van Cotton Comfort® en ThermoCool en is heel prettig om te dragen.

€ 57,00*
Diane DE1405 Acryl Donker Blauw
Dit is de pet Diane van Lookhatme.Door de laag vallende achterkant en ruime stof biedt de pet een goede bedekking van je haarlijn en valt de pet tot laag in de nek en over je oren.De pet is van acryl stof gemaakt.Deze Diane is beter geschikt om gedragen te worden op de koudere dagen.

€ 57,00*
Diane DE1406 Acryl Blauw
Dit is de pet Diane van Lookhatme. Door de laag vallende achterkant en ruime stof biedt de pet een goede bedekking van je haarlijn en valt de pet tot laag in de nek en over je oren. De pet is van acryl stof gemaakt. Deze chemo pet Diane is beter geschikt om gedragen te worden op de koudere dagen.

€ 57,00*
Diane DE1407 Acryl Paars
Dit is de pet Diane in een paarse melee Acryl stof aan de buitenzijde. Door de laag vallende achterkant en ruime stof biedt de pet een goede bedekking van je haarlijn en valt de pet tot laag in de nek en over je oren. De pet is gemaakt van katoen aan de binnenzijde en is daardoor heel prettig om te dragen. De buitenzijde is van acryl stof gemaakt. Deze Diane is beter geschikt om gedragen te worden op de koudere dagen.

€ 57,00*
Diane DE1430 Red
Dit is de pet Diane van Lookhatme.Door de laag vallende achterkant en ruime stof biedt de pet een goede bedekking van je haarlijn en valt de pet tot laag in de nek en over je oren. Geschikt om het hele jaar te dragen. De pet is gemaakt van katoen en is heel prettig om te dragen.

€ 57,00*
Diane DE1503 Blue White Stripes
Dit is de pet Diane van Lookhatme.Door de laag vallende achterkant en ruime stof biedt de pet een goede bedekking van je haarlijn en valt de pet tot laag in de nek en over je oren. Geschikt om het hele jaar te dragen. De pet is gemaakt van katoen en is heel prettig om te dragen.

€ 57,00*
Diane DE1629 Acryl Bruin
Dit is de pet Diane in een beige bruine melee Acryl stof. Door de laag vallende achterkant en ruime stof biedt de pet een goede bedekking van je haarlijn en valt de pet tot laag in de nek en over je oren. Deze Diane is beter geschikt om gedragen te worden op de koudere dagen.

€ 57,00*
Diane DE866 Acryl Donker Bruin
Dit is de pet Diane van Lookhatme. Door de laag vallende achterkant en ruime stof biedt de pet een goede bedekking van je haarlijn en valt de pet tot laag in de nek en over je oren. Geschikt voor de koudere dagen in het jaar.

€ 57,00*
Diane DE896 Jeans
Op zoek naar een leuke pet? Dan heeft Lookhatme voor je de pet Diane!. Dit is de chemo pet Diane Jeans. Bij het ontwerpen is nagedacht over de wijze waarop de pet moet passen, hierdoor is er gekozen om de pet aan de achterzijde voldoende stof te geven waardoor de chemo pet laag in de nek kan aansluiten. Tevens kan de pet over je oren heen. Hierdoor ontstaat er volledige bedekking van je haarlijn en het zorgt voor een uitstekend pasvorm. De pet Diane is ontworpen voor mensen die haarverlies hebben door chemo of Alopecia maar is ook prima geschikt voor iedereen die gewoon een leuke pet zoekt. Het materiaal is Cotton-Comfort® wat er voor zorgt dat het prettig en zacht op je hoofd aanvoelt. Deze katoen stof blijft langer zijn vorm houden dan bamboe petten en chemo mutsjes. De flexibele klep zorgt voor een stoere uitstraling en houdt de zon uit je ogen. Deze Diane heeft als kleur: Jeans-look blauw (geen jeans stof want dat is te stug maar het heeft een beetje die uitstraling) De chemo pet Diane past op een hoofd van 50 cm tot 58 cm. Je kunt de pet wassen op 30 graden.

€ 57,00*